Enginyer/a de projectes en energies renovables

  • Híbrid (17190, Salt, Girona, Espanya)
  • OFICINA TÈCNICA - FV. INDU.

Audit Energia és una empresa de serveis energètics amb més de 10 anys de trajectòria que té per objectiu liderar la transició energètica com a empresa especialista en la reducció de la despesa energètica i la reducció de la petjada de carboni en les instal·lacions dels nostres clients. 

El nostre equip multidisciplinari ens porta a posicionar-nos com una empresa jove i dinàmica assessorada des de l’experiència de professionals amb una àmplia trajectòria en el sector. Prioritzant un dels desafiaments més importants d’aquest segle:  la reestructuració empresarial mitjançant una major eficiència i productivitat en els costos empresarials.

La nostra missió és ser líders en tots els serveis d’eficiència energètica amb la fi d’un desenvolupament sostenible i sempre centrant-nos en la generació de valor afegit per als nostres grups d’interès.

La visió d’Audit Energia és fer front a les principals necessitats del sector oferint un servei proper, professional i ambiciós.

Empresa especialista en solucions en l'àmbit d'energies renovables a través d'instal·lacions de fotovoltaica per a l'autoconsum, tant en àmbits industrial, terciari com residencial.

  • Solucions de càrrega per a vehicles elèctrics.
  • Consultoria energètica i mediambiental.

Per ampliació del nostre equip seleccionem un/a enginyer/a de projectes per realitzar les següents funcions:.

Disseny, estudi i solució tècnica al departament d'instal·lacions d'energia solar fotovoltaica per a l'autoconsum en àmbit residencial, comunitari , industrial i Vehicle elèctric.
Funcions principals que es desenvolupen:
-Visites tècniques per amidaments i definició, execució en àmbit residencial
-Realització de memòria/projecte executiu.
-Nexe entre els responsables dels projectes i l'equip d'instal·lacions.
-Planificació d'obres i assignació de material.
-Supervisió de propostes tècniques i econòmiques, visita a client.
-Seguiment d'ofertes.
-Seguiment execució d'obra

Oferim:
Projecte estable
Jornada completa en horari de 08:00 a 17:00 hores de dilluns a dijous i els divendres de 08:00 a 15:00 hores. L'horari d'estiu, de juliol a principis de setembre és de 08:00 a 15:00 hores.
Salari segons experiència aportada